Messut Nokialla julkisti ensimmäisen vetonaulansa: Kyläkauppias Sampo Kaulanen esiintyy jäähalleilla toukokuussa

Aleksanteri Pikkarainen/arkisto
Messut Nokialla julkisti ensimmäisen vetonaulansa: Kyläkauppias Sampo Kaulanen esiintyy jäähalleilla toukokuussa

Sampo Kaulanen kuvattuna kotimaisemisaan Äkäslompolossa.

Juha Karilainen

Ensi keväänä järjestettävä Messut Nokialla -tapahtuma on julkistanut ensimmäisiä varmistuneita esiintyjiään. Messuilla nähdään lauantaina muun muassa kyläkauppias ja reality-julkkis Sampo Kaulanen. Sunnuntaina messuilla esiintyy Nokian oma poika Tomi Markkola.

Kaulanen toimii Kolarin Äkäslompolon kylässä sijaitsevan Jounin Kaupan kauppiaana yhdessä vaimonsa Michele "Minttu" Kaulasen kanssa. Hän on noussut julkisuuteen esimerkiksi suuren Facebook-suosion kautta. Jounin Kaupalla on tällä hetkellä Facebookissa noin 580 000 tykkääjää.

Kauppiaspariskunta esiintyy myös parhaillaan televisiossa nähtävässä tosi-tv-ohjelmassa Lapin Sampo ja kauppiaan rouva.

Nokian jäähalleilla pidettävässä tapahtumassa Kaulanen muun muassa osallistuu paneelikeskusteluun, luennoi ja tutustuu paikallisiin näytteilleasettajiin. Messuyleisöllä on mahdollisuus tavata hänet ja päästä yhteiskuvaan.

Tapahtuma joka kolmas vuosi

Messut Nokialla -tapahtuma järjestetään joka kolmas vuosi. Ensi vuoden tapahtuma pidetään jäähallilla ja harjoitusjäähallilla 26.–27. toukokuuta.

Tapahtuman päämääränä on tuoda kattavasti esille pirkanmaalaisia ja erityisesti nokialaisia palveluita, tuotteita ja osaamista.

Tapahtumaan odotetaan edellisten messujen tapaan 15 000 kävijää ja noin 200 näytteilleasettajaa kahden päivän aikana.

Nokian Uutiset kuuluu tapahtuman järjestävään Nokian Yrittäjät ry:hyn.


Lue myös nämä


Kommentit (3)

  • Jotain tasoo - please

    Ei taira puuttua enää kun Tuksu, Tauski, Jetro ja Kaisa niin Messut voi kiertää – kaukaa.

  • Sampo Kahjonen

    On meinaan nääs maailman turhin julkkis!!!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio