Kahden äänen ero piti pintansa kokoomuksen tarkistuksessa – vihreät on yhä Nokian suurin puolue

Tomi Vuokola
Kahden äänen ero piti pintansa kokoomuksen tarkistuksessa – vihreät on yhä Nokian suurin puolue

Vaalitulosta tarkistamassa kokoomuksesta Jari Kinnunen ja Nea Lehmussaari sekä heidän takanaan seisova Jari Haapaniemi.

Jaana Hyyryläinen

Nokian kuntavaaleissa annettujen äänten tarkistus ei johtanut muutoksiin vaalituloksessa.

Kokoomuksen valtuutetut Jari Haapaniemi ja Nea Lehmussaari sekä tulevalle valtuustokaudelle uutena valittu Jari Kinnunen kävivät tänään kaupungintalolla läpi keskusvaalilautakunnassa hylättyjä ja hyväksyttyjä ääniä.

Asia jäi kalvamaan kokoomusta, sillä vielä vaali-illan alustavan laskennan jälkeen kokoomus näytti vievän Nokialla suurimman puolueen tittelin 27 äänen erolla vihreisiin nähden.

Keskusvaalilautakunnan suorittaman tarkastuslaskennan jälkeen vihreät kuitenkin vei voiton kahdella äänellä.

Tämän tarkistuksen perusteella Nokian keskusvaalilautakunnan tulos pysyy voimassa ja vihreät pysyy Nokian suurimpana puolueena.


Lue myös nämä


Kommentit (8)

  • nimetön

    Hieno juttu, että kaupunginhallitus muuttuu. Ovat ottaneet jo teknisenlautakunnan päätösvaltaa ym. Valitkaa nyt ihmeessä sinne eriasiantuntevia politiikkoja. Se tuo meille nokialaisille uutta ilmettä. Tekninen ltk kannattaa lopettaa ja siirtää asiantuntijoille kh:n loputkin asiat.

  • Nimetön

    Tätä aihetta on syytä pitää esillä vielä muutama viikko. Julkisuutta se on nolokin julkisuus.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: