Kesä vaikuttaa Pirhan toimipisteiden aukioloihin – Nämä toimipisteet ovat Nokialla suljettuina

Nokian kiirevastaanotto on kesällä avoinna normaalisti.

| Päivitetty

Pirkanmaan hyvinvointialue Pirha supistaa osittain palveluitaan kesäkuukausina. Nokialla sosiaali- ja terveysasema sekä kiirevastaanotto ovat avoinna normaalisti. Myös esimerkiksi hammashoitola on avoinna läpi kesän.

Sen sijaan koulu- ja opiskeluterveydenhuolto sekä koulupsykologi ja koulukuraattori eivät ole tavoitettavissa 3.–30. heinäkuuta. Pirhan tiedotteessa kerrotaan, että asiakkaille suunnitellaan loma-ajalle yksilöllinen tuki, ja kiireellisissä tapauksissa on sulun aikana hakeuduttava oman asuinkunnan sosiaali- ja terveysasemalle.

Nokialla kasvatus- ja perheneuvontapalvelut ovat suljettuina 10.–23. heinäkuuta.

Lastenvalvojan Nokian toimipisteessä ei ole palvelua 24.7.–18.8. Tampereen Hatanpäänkadulla toimiva toimipiste Sarvis on avoinna koko kesän. Asiakkaat voivat asioida avoinna olevissa toimipisteissä ajanvarauksella asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Ikääntyneiden palveluista Lähitori on suljettu 3.–30. heinäkuuta. Samoin kehitysvammapoliklinikka on suljettu 3.–30. heinäkuuta. Hempankaaren toimintakeskus suljetaan jo juhannuksesta 26. kesäkuuta ja avataan taas 1. elokuuta.

Pirhan mukaan kiinni olevien palveluiden puhelinnumeroissa on ohjaus avoinna olevaan palveluun tai tiedote ohjeista kesäsulun ajaksi. Kesäsulkutiedot voivat vielä myös päivittyä, joten ajantasainen tieto on hyvä varmistaa osoitteesta pirha.fi.

Tarkasta reseptisi

Mikäli oman asuinkunnan toimipiste on kiinni, Pirkanmaan hyvinvointialue ohjeistaa asiakkaita soittamaan Pirkanmaan terveysneuvonnan numeroon 03 384 5000. Terveysneuvonta on avoinna joka päivä kello 7–22. Jos taas tilanne vaatii kiireellistä hoitoa eikä oman paikkakunnan sosiaali- ja terveysaseman kiirevastaanotto ole avoinna, tulee soittaa ympäri vuorokauden avoinna olevaan Pirkanmaan päivystysavun numeroon 116 117.

Pirhan verkkosivuilta löytyvän chatin kautta voi myös olla yhteydessä terveysneuvontaan arkisin kello 8–18. Muut chatit palvelevat kesän ajan normaalisti.

Sähköisistä palveluista Omaolo ja Omakanta toimivat koko kesän normaalisti. Reseptilääkkeiden tilanne on hyvä tarkastaa ennen kesäsulkuja, ja tarvittaessa reseptit voi uusia Omakannassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos