Nokian Citymarket saa kesällä uuden kauppiaan

Nokian Citymarketin kauppiaana aloittaa Sami Haverinen.

Nokian Citymarket saa heinäkuun alussa kauppiaaksi Sami Haverisen. Nykyinen kauppias Juha Viinikka jää tauolle yrittäjän työstä.

Nokian Citymarket saa uuden kauppiaan, kun Sami Haverinen aloittaa tehtävässä 1. heinäkuuta.

”Ympyrä sulkeutuu, kun palaan kotikaupunkiini kauppiaaksi. Kärrypojan työstä se alkoi pian 20 vuotta sitten. Sain kokea myös Nokian Citymarketin avajaispäivän kassatehtävissä vuonna 2005”, Haverinen kertoo K-ryhmän tiedotteessa.

Haverinen on aiemmin toiminut kauppiaana Porissa. Hän kuvailee porilaiskauppojen jättämisen olevan haikeaa. ”Minulla on ollut aivan upea henkilökunta, jonka kanssa yhdessä olemme kehittäneet kauppoja asiakkaita kuunnellen.”

Hän aikoo aloittaa työnsä Nokialla tutustumalla henkilökuntaan ja asiakkaisiin.

”Nokialaisten on lupa odottaa, että lähdemme yhdessä henkilökunnan kanssa rakentamaan Nokialle entistä parempaa asiakaskokemusta. Laatu ja valikoimat ovat kaiken keskiössä”, tuleva kauppias linjaa.

Haverinen on tehnyt koko työuransa kaupan alalla, ja hän on edennyt kärrypojan tehtävistä tavaratalopäälliköksi ja K-ryhmän kauppiasvalmennuksen kautta kauppiasyrittäjän uralle.

Citymarketin kauppias vaihtuu, koska nykyinen kauppias Juha Viinikka jää tauolle yrittäjän uraltaan. Viinikka jatkaa kauppiaana kunnes Haverinen aloittaa tehtävässä. Viinikka on toiminut Citymarketin kauppiaana lähes 18 vuotta.

Nokian Citymarketin elintarvikepuolen henkilökunta siirtyy uuden kauppiaan palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Muut Citymarketin työntekijät jatkavat Keskon palveluksessa entiseen tapaan.

Täsmennys 21.5. kello 10.34: Tarkennettu loppuun työntekijöiden siirtymistä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos