Vanhempien perustamaan Sarkolan kylän pienpäiväkotiin etsitään varhaiskasvatuksen opettajaa – Tavoitteena laajentua 8-paikkaisesta 12-paikkaiseksi

Sarkolan ilo -yhdistys on pyörittänyt viime syksystä lähtien Sarkolan kylässä 8 lapsen ryhmäperhepäiväkotia. Nyt yhdistys haluaa laajentaa sen 12 lapsen pienpäiväkodiksi. Kylässä on aiempaa enemmän hoitopaikkaa tarvitsevia lapsia, ja päivähoitomaksut ovat vanhemmille edullisemmat, jos lapset hoidetaan päiväkodissa eikä perhepäivähoidossa.

Ryhmäperhepäiväkoti Pikkupeura toimii tiloissa, joissa oli ennen Sarkolan päiväkoti. Pikkupeurassa lastenhoitajien työnantajana on Sarkolan ilo ry.

| Päivitetty

Sarkolan kylässä sijaitseva ryhmäperhepäiväkoti Pikkupeura haluaa laajentua palvelusetelipäiväkodiksi, ja sinne etsitään nyt kolmatta työntekijää päiväkodin johtajaksi ja varhaiskasvatuksen opettajaksi.

Palvelusetelipäiväkoti tarkoittaa yksityistä päiväkotia, jonka hoitomaksuista kunta maksaa ennalta määritellyn summan lasta kohti. Lisäksi yksityisen päiväkodin perustamiseen pitää nykyään saada lupa aluehallintovirastolta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos