Nokian Uutisten paperilehti ei ilmesty vappupäivänä 1. toukokuuta

Vappupäivänä juttuja ilmestyy kuitenkin verkossa.

Nokian Uutisten sovelluksessa pääset lukemaan kaikki tuoreimmat uutisemme.

Nokian Uutisten painettu lehti ja digitaalinen näköislehti eivät ilmesty maanantaina 1. toukokuuta. Julkaisemme vapun ajan juttuja kuitenkin verkkosivuillamme.

Kaikki verkkosisällöt kuuluvat tilaushintaan. Verkkopalvelussamme ovat tuoreet uutiset aihealueittain ja paljon muuta. Kirjautumalla palveluun voit lukea paikalliset uutiset missä ja milloin haluat.

Tilin käyttäjätunnus on sähköpostiosoite, joka on liitetty Nokian Uutisten tilaukseen. Olet saanut kyseiseen sähköpostiosoitteeseen postia Nokian Uutisten asiakaspalvelulta.

Aloita kirjautuminen painamalla nokianuutiset.fi-sivuston oikeassa yläreunassa olevaa Kirjaudu-kuvaketta. Voit myös mennä suoraan osoitteeseen nokianuutiset.fi/kirjaudu. Nokian Uutisten uutissovelluksessa kirjautuminen löytyy, kun painat oikean alareunan Lisää-kuvaketta. Seuraa kirjautumisikkunassa näkyviä ohjeita.

Lataamalla Nokian Uutisten sovelluksen saat eniten irti digitaalisista palveluista. Jos sinulla ei ole vielä sovellusta, voit ladata sen Play-kaupasta (Android-laitteet) tai Appstoresta (Iphonet ja Ipadit) hakusanalla ”Nokian Uutiset”.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos