Sote-asemien puhelin­palvelu­aikoja yhtenäistetään Pirkanmaalla

03-alkuiset sosiaali- ja terveysasemien numerot muuttuivat vuodenvaihteessa. Ohjaus vanhoista numeroista uusiin päättyy huhtikuun lopussa.

Pirkanmaan kaikkien sosiaali- ja terveysasemien hoidon tarpeen arviointi- ja neuvontanumeroiden palveluajat yhtenäistetään. Kuvassa Vihnuksen terveysasema Nokialla.

Pirkanmaalla kaikkien sosiaali- ja terveysasemien hoidon tarpeen arviointi- ja neuvontanumerot palvelevat maanantaista 24. huhtikuuta alkaen arkisin maanantaista torstaihin kello 8–16 ja perjantaisin kello 8–15. Jos terveysasema sulkeutuu aikaisemmin, puhelu ohjautuu automaattisesti toiselle sosiaali- ja terveysasemalle.

Kiireellisessä asiassa voi soittaa sosiaali- ja terveysaseman kiirevastaanotolle sen aukioloaikojen mukaisesti myös iltaisin sekä viikonloppuisin.

Puhelinpalvelun aukioloaikojen muutoksella halutaan parantaa asiakkaiden yhteydensaantia sekä valmistaudutaan syksyllä tiukentuvaan hoitotakuuseen.

03-alkuiset sosiaali- ja terveysasemien numerot muuttuivat vuodenvaihteessa. Ohjaus vanhoista numeroista uusiin päättyy huhtikuun lopussa. Toukokuun alusta lähtien vanhoissa numeroissa nauhoite kertoo numeron muutoksesta ja kehottaa katsomaan uuden numeron Pirkanmaan hyvinvointialueen Pirha.fi-verkkosivuilta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos