Klikkaa tästä eduskuntavaalien tulospalveluun – Ketkä menivät läpi? Mitkä ovat puolueiden voimasuhteet?

Nokian Uutisten tulospalvelusta näet muun muassa, ketkä pääsivät eduskuntaan Pirkanmaalla ja muissa vaalipiireissä, mitkä ovat puolueiden väliset voimasuhteet ja lukuisia muita yksityiskohtia vaalituloksesta. Pääset tulospalveluun tässä jutussa.

Nokian Uutisten päivittyvästä tulospalvelusta voit seurata eduskuntavaalien äänestystuloksen kehittymistä reaaliaikaisesti vaali-iltana sunnuntaina 2. huhtikuuta.

Tulospalvelu on käytettävissä tässä jutussa. Jos jutussa oleva tulospalvelu ei näy laitteellasi oikein, löydät tulospalvelun myös täältä.

Tulospalvelussa voit tarkastella vaalitulosta koko maassa ja esimerkiksi vaalipiireittäin. Voit tarkastella myös äänestysalueiden, yksittäisten ehdokkaiden ja puolueiden tuloksia.

Eduskuntavaalien tulos valmistui myöhään sunnuntai-iltana. Tulospalvelusta näkee, miten puolueet ja ehdokkaat pärjäsivät koko maassa, vaalipiireissä ja eri kunnissa sekä ketkä valittiin eduskuntaan. Näet myös, ketkä jäivät valitsematta, paljonko ääniä ehdokkaat saivat ja monia muita yksityiskohtia.

Nokian Uutisten tulospalvelu on osa Sanoman yhteistä vaalikone- ja tulospalveluhanketta, jossa ovat mukana myös Aamulehti, Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Satakunnan Kansa sekä lukuisat paikallismediat, esimerkiksi Jämsän Seutu, Valkeakosken Sanomat, Tyrvään Sanomat, KMV-lehti, Suur-Keuruu ja Janakkalan Sanomat.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos