Rekka luisui ojaan Järvenjärventiellä Siurossa, tie oli poikki muutamia tunteja – Nyt liikenne kulkee taas

Rekka luisui puoliksi ojaan Järvenjärventiellä Siurossa tiistaina iltapäivällä.

| Päivitetty

Raskas ajoneuvoyhdistelmä luisui osittain ojaan Järvenjärventiellä Siurossa tiistaina iltapäivällä puoli kolmen aikaan. Tie suljettiin liikenteeltä, sillä rekan nuppi oli ojassa ja perävaunu poikittain tiellä.

Onnettomuuspaikka sijaitsee mäessä hieman Purson alumiinitehtaalta Porintielle päin. Päivystävä palomestari Aku Pietilä Pirkanmaan pelastuslaitoksen johto- ja tilannekeskuksesta kertoi Nokian Uutisille iltapäivällä, että palokunta oli paikalla ohjaamassa liikennettä.

”Henkilövahingoilta vältyttiin, ja hinausauto on soitettu paikalle. Sitä en osaa vielä arvioida, milloin tie saadaan auki”, Pietilä sanoi kello 15 aikaan.

Järvenjärventietä hiekoitettiin ennen hinausauton saapumista. Hinausauto sai vedettyä rekan tielle puoli kuuden aikaan illalla ja liikenne pääsee jälleen kulkemaan.

Tie oli onnettomuuspaikalla erittäin liukas, vastasataneen lumen alla on jäinen peilipinta. Rekan kuljettaja kertoi Nokian Uutisten toimittajalle päässeensä ajamaan hitaasti melkein ylämäen päälle saakka, mutta lopulta ajoneuvo oli kuitenkin lähtenyt luisumaan taaksepäin.

Tiet ovat maanantaina alkaneiden lumisateiden vuoksi nyt erittäin liukkaita. Pirkanmaalla on voimassa varoitus huonosta ajokelistä.

Päivitys 28.3. kello 17.33: Tilanne on ohi ja liikenne kulkee taas.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos