Poreallas, kahluuallas, hierontaa? – Vastaa kaupungin kyselyyn, mitä toivoisit uuteen uimahalliin

Kuntalaiskyselyyn vastataan kaupungin verkkosivuilla.

Kaupunki kerää kyselyllään nokialaisten toiveita muun muassa siitä, mitä uudessa uimahallissa voisi olla.

6.3. 13:45

Nokian kaupunki kysyy uimahallin käyttäjiltä, mitä nämä toivoisivat uudelta uimahallilta. Olisiko siellä mahdollisesti kahluuallas pienille lapsille vai ehkä poreallas ja jopa hierontapiste?

”Ensimmäisessä vaiheessa kartoitamme, millaisia toiveita kuntalaisilla on uimahallin toimintojen suhteen”, kertoo uimahallin suunnittelutoimikunnan tarveselvitysvaiheen esittelijänä toimiva liikuntapalvelupäällikkö Hanna Murotie kaupungin tiedotteessa. ”Kysely on tarkoitettu nimenomaan yksittäisille käyttäjille. Seurakyselyt tullaan lähettämään seurojen ja yhdistysten toimihenkilöille vastattavaksi.”

Kyselyn viimeinen vastauspäivä on 19. maaliskuuta. Kysely on auki ainoastaan verkossa. Kuntalaiset voivat käydä vastaamassa verkkokyselyyn myös uimahallilla 6.–12. maaliskuuta ja kirjastolla 13.–18. maaliskuuta. Apua tabletin käyttöön ja kyselyn täyttämiseen voi kysyä henkilökunnalta.

Kysely löytyy osoitteesta http://nokiakysely.knowur.biz/ sekä linkkinä kaupungin kotisivuilta ja some-kanavista.

Rakentamaan vuonna 2025

Kaupunginhallituksen asettama uimahallin suunnittelutoimikunta aloitti työnsä helmikuussa. Toimikunnan tehtävänä on tämän vuoden toukokuuhun mennessä muodostaa perusteltu näkemys uimahallihankkeen tarpeista: toiminnoista, sijainnista sekä myös alustavasta kustannusarviosta ja aikataulusta. Tarveselvitys voi sisältää useampia vaihtoehtoja arvioitavaksi ja toteutussuunnitteluun valittavaksi.

Lue lisää: Nokian uusi uimahalli nytkähti eteenpäin – Toimikunta selvittää hallin sijaintia, kustannuksia ja sisältöä

Uimahallin uudisrakentamiseen on varauduttu vuosina 2024–2025. Käytännössä tämä tarkoittaa, että suunnittelu tapahtuu pääosin vuonna 2024, ja rakentaminen vuosina 2025–2026.

Lue lisää: Uuden uimahallin suunnitteluun tulee toimikunta – Mukana ovat nämä poliitikot

Lue lisää: Katso havainnekuvat: Tältä Välikatu voisi näyttää, jos uimahalli purettaisiin – Tontille suunnitteilla peräti kolme kerrostaloa

Lue lisää: Uimahallissa säästetään nyt energiaa – toimenpiteet ovat voimassa maaliskuun loppuun

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos