Nokia ei jää pimentoon – Nysse kulkee supistetuin vuoroin

Nysse liikennöi Nokian ja Tampereen välillä useita vuoroja päivässä lakosta huolimatta.

1.3. 14:59

Nysse liikennöi Nokian ja Tampereen välillä useita vuoroja päivässä lakosta huolimatta. Linjoilla 70A, 70B, 71A ja 71B ajetaan joitakin vuoroja. Linjoilla 72, 77, 78 ja 79 ei tämän hetken tietojen mukaan ajeta yhtään vuoroja.

Tampereen kaupungin joukkoliikennelogistikko Juha Kortteus kertoo sähköpostitse, että ajettavat vuorot löytyvät parhaiten Nyssen reittioppaasta.

Kortteus muistuttaa, tiedossa oleva tilanne tulee elämään päivän edetessä, kun varmistuu, mitä vuoroja liikennöitsijä voi ajaa esimiesvoimin tai lakon ulkopuolella olevien kuljettajien avulla. Lakon ulkopuolella olevat kuljettajat joko kuuluvat toiseen liittoon tai eivät kuulu liittoon ollenkaan.

Katso alta, miten näet liikennöitävät vuorot:

Mene selaimellasi osoitteeseen reittiopas.tampere.fi. Nysse Mobiili -sovelluksessasi paina Reittiopas-kuvaketta.

Kirjoita sivun alareunassa olevaan ”Linja, pysäkki tai asema”-hakupalkkiin haluamasi linja, esimerkiksi 70A. Valitse oikea linja.

Avautuvalla sivulla on kolme välilehteä. Avaa ”Aikataulu”-välilehti. Punaisella yliviivatut vuorot on tällä hetkellä peruttu. Mustalla tekstillä kirjoitetut vuorot liikennöidään normaalisti.

Kahta eri suuntiin osoittavaa päällekkäistä nuolta painamalla voit vaihtaa reitin suuntaa (esimerkiksi Keho-Tampere › Keskustori K-Nokia, Vihola, Keho).

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos