Pirhan Sote-luurin palveluaika lyhenee – Eniten jonoa heti aamulla sekä lounasaikaan, illalla vain yksittäisiä puheluita

Nokian uusi sosiaali- ja terveysasema vuokrataan Pirhalle kun se valmistuu. Kuvassa malliksi sisustettu huone aseman sisällä.

1.3. 10:00

Pirkanmaan hyvinvointialue eli Pirha tiedottaa, että Sote-luurin aukioloaikaa lyhennetään maaliskuun alusta lähtien. Puhelinpalvelu tarjoaa hyvinvointialueen muutosvaiheen palveluneuvontaa.

Uusi aukioloaika on kello 8–16. Puhelinnumero on sama kuin aikaisemmin eli 03 384 5050.

Sote-luuriin on viime viikkoina soittanut Pirhan mukaan noin 80–100 asiakasta päivässä. Kello 16–18 on soittanut vain yksittäisiä asiakkaita.

Eniten puheluja tulee kello 8–9 ja 11–12. Vastausaika on keskimäärin alle puoli minuuttia.

Sote-luurin chattiä käyttää noin kymmenkunta asiakasta päivittäin. Chattiin pääsee pirha.fi-sivuston alareunassa olevasta vihreästä kuvakkeesta.

Verkkosivustoa kehitetään edelleen

Vuoden alussa kuntien vanhat lankanumerot vaihtuivat uusiin. Muuttuneissa puhelinnumeroissa on soitonsiirto huhtikuun loppuun asti. Sen jälkeen numeroissa on tiedote uusista numeroista.

Verkkosivustolla pirha.fi on saatavilla palvelujen nykyiset uudet numerot ja sivustolla voi käyttää sähköisen asioinnin palveluja.

Kuntapohjaisesti toimivien palvelujen yhteystietojen löytäminen on kuitenkin koettu sivustolla vaikeaksi ja hyvinvointialue on saanut sivustosta paljon palautetta. Sivusto on edelleen keskeneräinen, ja erityisesti sivuston teknisiä ominaisuuksia ja käyttäjäkokemusta kehitetään kevään aikana. Pirhan tavoitteena on ottaa kesäkuussa käyttöön sivuston uudistunut versio.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos