Pirkanmaan hyvinvointialueen takaisinsoitto­palvelun häiriö on korjattu

Hyvinvointialueen mukaan häiriöitä havaittiin maanantain soitoissa erityisesti Tampereella ja sen lähialueilla. Tiistaina takaisinsoitto­palvelu toimi normaalisti.

21.2. 13:44 | Päivitetty 22.2. 10:48

Pirkanmaan hyvinvointialueen takaisinsoitto­palvelussa ollut häiriö on korjattu ja kaikki maanantaina jätetyt takaisinsoitto­pyynnöt ovat tallessa, hyvinvointialue tiedottaa keskiviikkona aamupäivällä kymmenen jälkeen.

Hyvinvointialueen mukaan häiriöitä havaittiin maanantain soitoissa erityisesti Tampereella ja sen lähialueilla. Maanantaina soittopyynnön jättäneiden ei hyvinvointialueen mukaan tarvitse soittaa uudestaan. Tiistaina takaisinsoittopalvelu on toiminut normaalisti.

Avopalveluiden palvelulinjajohtaja Eeva Torppa-Saarinen kertoi tiistaina, että vika kosketti terveyspalvelujen neuvontaa ja ainakin Tampereen terveysasemia sekä suun terveyden ajanvarausta. ”Asiakaspalvelussa on pulmaa. Se ei toimi niin kuin sen teknisesti kuuluisi toimia.”

Torppa-Saarinen kertoo, että ongelmia on ollut kevään aikana aikaisemminkin. Palvelu on Telian, ja Pirhassa odotettiin tiistaina, että vika saataisiin Telian päässä korjattua.

Päivitys 22.2.23 klo 10.48: Häiriö on saatu korjattua.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos