Voimia palkitsi hyvinvoinnin kehittäjiä – palkituissa on mukana myös nokialaisia

Lukion rehtori Juha Sainio ja Tredun koulutuspäällikkö Marita Hietanen palkittiin hyvin käyntiin lähteneestä yhteistyöstä.

14.2. 14:59

Muun muassa koulujen ateriapalveluista huolehtiva Pirkanmaan Voimia on jakanut vuotuiset Hyvinvoinnin kehittäjä -tunnustukset ystävänpäivän kunniaksi. Palkittuja tahoja on viisi.

Nokialta tunnustuksen saavat Silta-kampukselta Nokian lukion rehtori Juha Sainio ja Tredun koulutuspäällikkö Marita Hietanen hyvin käyntiin lähteneestä yhteistyöstä.

”Jo rakennusvaiheessa on yhdessä työstetty toimintaa siten, että tilat pysyvät puhtaina, turvallisina ja viihtyisinä käyttäjille”, mainitaan Voimian perusteluissa.

Lisäksi vastaavan tunnustuksen saivat Pirkanmaan hyvinvointialueen palvelupäällikkö Paula Juvonen sekä Multisillan ja Peltolammin päiväkodin johtaja Saija Orenius.

Hyvinvoinnin kumppanina palkittiin Tampereen Lähisiivouksen Riikka Lammi ja ja Jessica Järvinen. Toisen kumppanuustunnustuksen sai Tampereen Tilapalvelut Oy ja sisäilma-asiantuntijat Niina Tavi ja Salla Sillanpää.

Pirkanmaan Voimia Oy on Tampereen, Nokian, Virtain ja Ylöjärven kaupunkien, Vesilahden kunnan ja Pirkanmaan hyvinvointialueen omistama yhtiö. Se huolehtii ateria- ja puhtauspalveluista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos