Nokian Citymarketilla päivystävät lakkovahdit vaativat lisää palkkaa, koska nykyisellä ei tule enää toimeen – ”Olemme olleet kilttejä, mutta nyt mitta tuli täyteen”

Kaupan alan lakko supistaa Nokian K-citymarketin aukioloaikoja torstaina ja perjantaina 9.–10. helmikuuta. Kaupan ovella torstaina aamupäivällä päivystäneet lakkovahdit Niina Aromäki (vas.) ja Mervi Hurme sanovat, etteivät tiedä, keitä myymälässä on lakon aikana töissä, sillä sitä ei parane kysyä eikä sisälle kauppaan meneminen ole sopivaa.

9.2. 16:01

Torstaina aamuviideltä käynnistynyt kaupan alan lakko alkoi Nokian K-citymarketilla rauhallisissa merkeissä. Torstaina aamupäivällä kaupan pihamaalla näkyy vain muutama satunnainen asiakas, ja myös myymälässä on hiljaista.

Punaisiin liiveihin pukeutuneet Mervi Hurme ja Niina Aromäki päivystävät kaupan pääoven ulkopuolella. Vastaanotto on ollut pääosin ymmärtäväinen, mutta muutamia kiukkuisiakin katseita lakkovahdit ovat osakseen saaneet. Mervi Hurme huikkaa kuitenkin rohkeasti kauppaan astelevalle henkilölle, että muistaahan hän lakon olevan käynnissä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos