Kaupungin kesätyöpaikkojen haku alkaa maanantaina – töitä on tarjolla muun muassa päiväkodeissa ja varikolla

15–17-vuotiaat voivat hakea Tutustu ja tienaa –kesäharjoittelupaikkoja.

Kaupungin kesätyöpaikkoja on tarjolla muun muassa päiväkodeissa. Kuvassa Myllyhaan peruskorjatun päiväkodin aktivointiseinää.

3.2. 9:40

Nokian kaupungin kesätyö- ja harjoittelupaikkojen vuoden 2023 haku avautuu verkossa maanantaina 6. helmikuuta, kaupunki tiedottaa. Kaupunki tarjoaa tulevana kesänä noin 50 työpaikkaa eri-ikäisille nuorille. Lisäksi kaupunki tarjoaa 15–17-vuotiaille nuorille uutena vaihtoehtona mahdollisuuden Tutustu ja tienaa kunta-alalla -kesäharjoitteluun.

Kaupungilla on tarjolla monenlaisia kesätöitä kaupungin päiväkodeissa, puistojen ja liikuntapaikkojen kunnossapidossa, kotiseutumuseossa, liikuntapalveluissa, varikolla ja kaupunkimittauksessa.

Kesätyöpaikkojen hakuaika on 6.–24. helmikuuta. Työpaikkoja voivat hakea jo 15-vuotiaat, mutta osaan kesätöistä edellytetään 16 tai 18 vuoden ikää. Hakijan tulee olla täyttänyt työtehtävään vaadittava ikä ennen työsuhteen alkua, viimeistään 31.5.2023 mennessä. Joukossa on myös tehtäviä, joihin edellytetään alan opintoja tai ajokorttia.

Lue lisää: Nokialla on tarjolla kesätöitä – työnantajat kertovat nyt vinkkinsä, kuinka nuori saa kesätyöpaikan

Uutena Tutustu ja tienaa kunta-alalla -kesäharjoittelupaikat

Tänä kesänä kaupunki tarjoaa 15–17-vuotiaille uutena mahdollisuuden kahden viikon palkalliseen Tutustu ja tienaa kunta-alalla -kesäharjoitteluun. Tutustu ja tienaa -paikat on tarkoitettu nokialaisille nuorille, joilla ei ole aikaisempaa työkokemusta.

Paikkoja on haettavana ateria- ja siivouspalveluissa, henkilöstöpalveluissa ja kulttuuripalveluissa. Harjoittelujakson tarkoitus on tarjota nuorelle omakohtaista kokemusta Nokian kaupungin toiminnasta, työtehtävistä ja kunta-alan tarjoamista mahdollisuuksista.

Kaikkien kesätyö- ja harjoittelupaikkojen kuvaukset ja hakulomakkeet julkaistaan Kuntarekryn sähköisessä palvelussa maanantaina 6. helmikuuta. Työpaikkoja voi hakea vain verkossa. Valinnoista ilmoitetaan hakijoille maaliskuun loppuun mennessä.

Nokian kaupungilla työskentelyyn voi tutustua etukäteen: Kaupunki ja hallinto/ Nokian kaupunki työnantajana/ Kesätyöntekijöille.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos