Nämä automerkit viedään nyt käsistä Pirkanmaalla, vaikka uusien autojen myynti romahti – Katso, millaisia ovat Nokian myydyimmät uudet autot

Uusia autoja ensirekisteröitiin viime vuonna Pirkanmaalla lähes viidennes edellisvuotta vähemmän. Osaa merkeistä myytiin kuitenkin selvästi edellisvuotta enemmän. Katso jutun laskureista, millaisia uusia autoja kotikuntaasi rekisteröitiin viime vuonna ja millainen osuus autoista oli sähköautoja ja hybridejä.

Pekka ”Wallu” Wahlberg istahti BMW i4 M50:n rattiin Autokeskuksessa Tampereen Hatanpäällä. Tällainen BMW on hänen ykkösvaihtoehtonsa tulevaksi autoksi. ”Olen urheilullinen nuori mies, niin tykkään matalammista autoista.”

3.2. 18:00

Uusien henkilöautojen kauppa kyykkäsi viime vuonna pahasti niin Pirkanmaalla kuin koko maassakin. Pirkanmaalla uusia henkilöautoja ensirekisteröitiin viime vuonna 17,5 prosenttia vähemmän kuin vuotta aiemmin. Pudotus oli puoli prosenttia koko maan keskiarvoa suurempi. Koko maassa ensirekisteröitiin noin 81 700 henkilöautoa. Viime vuoden rekisteröintimäärä oli Pirkanmaalla ja myös koko maassa pienin koko 2000-luvulla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos