Kolmea luistelukenttää ei enää jäädytetä tänä eikä tulevina talvina

Menkalan lämmitettävän tekonurmikentän huolto- ja kunnossapitotarve on lisännyt liikuntapaikkojen hoitohenkilöstöltä kunnossapidon työmäärää.

Menkalan kenttä sai perjantaina aamupäivällä komean jään. Kentällä on myös peliviivat.

27.1. 14:24

Kaupunkikehityslautakunta hyväksyi tiistaisessa kokouksessaan suunnitelman jäädytettävistä luistinradoista ja kaukaloista talvikausiksi 2023–2025. Suunnitelma on laadittu kaupungin infrapalveluissa.

Jäädytettäviä kenttiä suunnitelman mukaan on eri puolilla kaupunkia yhteensä 11. Lisäksi jäädytettäviä kaukaloita on 8.

Tulevilta ja myös tältä talvelta nykyisistä kentistä vähennetään kolme kenttää, joita ei enää jäädytetä. Lähdekorven, Kuusiniemen kentän Tiilipruukinkadulla ja Mottimutkan kentän vähentämistä perustellaan pienellä koolla ja vähäisellä kävijämäärällä. Lisäksi Menkalan lämmitettävän tekonurmikentän huolto- ja kunnossapitotarve on lisännyt liikuntapaikkojen hoitohenkilöstöltä kunnossapidon työmäärää.

Liikuntapaikkapäällikkö Mika Lehtinen kertoo, että ensisijaisesti kunnossapito keskittyy Menkalan, keskusurheilukentän ja Harjuniityn jääluistelu- ja kaukalokenttiin. Näiden jälkeen kunnostetaan koulujen piha-alueiden jääkentät ja viimeiseksi puistojen läheisyydessä olevat pienemmät jääkentät.

Kenttien ajantasaisen tilanteen voi tarkistaa kaupungin verkkosivuilta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos