He edustavat Nokiaa Pirkanmaan hyvinvointialueen nuorisovaltuustossa tänä vuonna

Neljä nuorta ovat tuttuja Nokian omasta nuorisovaltuustosta.

Nuorisovaltuusto nimetään kuntien antamien nimien pohjalta.

19.1. 15:00 | Päivitetty 19.1. 17:55

Pirkanmaan aluehallitus käsittelee maanantaina hyvinvointialueen nuorisovaltuuston jäsenten nimeämistä. Nokialta jäseniksi ja varajäseniksi on valittu neljä nuorta. Varsinaisia jäseniä ovat Laurana Huhtakangas ja Elvi Olkinuora. Huhtakangas on myös Nokian nuorisovaltuuston jäsen ja Olkinuora sen varapuheenjohtaja.

Nokian edustajien varajäsenet aluehallituksen nuorisovaltuustossa ovat Sanni Vierimaa ja Anni Kettunen. Vierimaa on myös Nokian nuorisovaltuuston 2. sihteeri ja Kettunen sen jäsen.

Nuorisovaltuusto nimetään kuntien antamien nimien pohjalta. Kokoonpanoa voidaan täydentää myöhemmin, jos nuorisovaltuustolle tulee vapaita paikkoja tai jos kaikkien kuntien esityksiä ei ole tullut määräaikaan mennessä. Nuorisovaltuustolla on mahdollisuus nimetä kuntien edustajien lisäksi vapaavalintaisia edustajia.

Nuorisovaltuusto nimeää keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Nuorisovaltuustolle laaditaan työn tueksi työjärjestys, jonka aluehallitus hyväksyy. Nuorisovaltuuston toimikaudeksi esitetään maanantain kokouksessa yhtä vuotta, eli vuotta 2023.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos