Nokian kaupunki kartoittaa asukkaiden tyytyväisyyttä kyselyllä – Kerro mielipiteesi puistojen, metsien, katujen ja leikkipaikkojen hoidosta

Infrapalveluiden toimialaan kuuluu muun muassa Nokian puistojen, kuten kuvassa olevan Poutunpuiston, hoitaminen.

18.1. 13:00 | Päivitetty 18.1. 15:10

Nokian kaupungin infrapalvelut kerää asiakaspalautetta verkkokyselyn kautta. Kyselyn tavoitteena on kartoittaa kaupunkilaisten tyytyväisyyttä infrapalveluiden toimintaan vuoden 2022 aikana. Kyselyyn voi vastata 5. helmikuuta saakka.

Infrapalveluiden tehtävänä on asuin- ja työpaikkaympäristön ylläpito ja rakentaminen. Infrapalvelut-tulosalueen vastuulle kuuluvat yleisten alueiden kunnossapito, rakentaminen, suunnittelu ja rakennuttaminen sekä yleisten alueiden ylläpidosta vastaaminen. Yleisten alueiden kunnossapidon osa-alueita ovat katujen, puistojen, ulkoliikunta-alueiden, puistometsien, leikkipaikkojen sekä metsien hoitaminen.

Asiakastyytyväisyyskyselyyn vastaamalla nokialaisilla on mahdollisuus kertoa mielipiteitä infrapalveluiden toiminnasta, jolloin henkilöstömme saa tietää mihin asioihin kaupunkilaiset ovat olleet vuoden 2022 aikana erityisen tyytyväisiä ja millä osa-alueilla toimintaa tulisi vielä parantaa. Saatuja vastauksia käsitellään kokonaisuutena, eikä yksittäinen vastaaja ole tunnistettavista niistä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos