Nokian Uutiset hakee kesätoimittajia ensi kesäksi – Tule tekemään ja oppimaan uutta

Nokian Uutisten kesätoimittajahaku käynnistyi 6. tammikuuta. Etsimme monipuoliseen työhön innostuneita toimittajia.

Vilma Venho työskenteli Nokian Uutisissa kesätoimittajana kesällä 2022. ”Parhaita muistoja kesätoimittajana ovat monipuoliset juttukeikat, kollegojen kannustus sekä oman ammatti-identiteetin vahvistuminen digitekemisen oppimisen myötä”, Venho kertoo. Hänet kuvattiin tähän kuvaan Nokian Uutisten toimituksessa kesäkuussa.

9.1. 14:01

Nokian Uutisten kesätoimittajahaku käynnistyi perjantaina 6. tammikuuta. Haemme kesäksi toimittajia, jotka ovat valmiita oppimaan uutta ja tarttuvat rohkeasti toimeen.

Hakemaan pääset tämän linkin takaa. Sieltä löydät myös lisätietoa tehtävästä. Kannattaa hakea heti, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista. Haku päättyy 16. helmikuuta.

Työ Nokian Uutisissa on hyvin monipuolista. Aihekirjo vaihtelee taloudesta paikallispolitiikkaan ja henkilöjutuista tapahtumiin. Nokia on kasvava ja kiinnostava kaupunki, jossa riittää uutisaiheita laidasta laitaan. Nokian Uutisissa saa tehdä sekä pitkiä reportaaseja että nopeita uutisia. Toimittajat myös valokuvaavat juttunsa itse.

Teemme paikallisjournalismia verkko edellä, ja osana Sanomaa olemme digitaalisen journalismin edelläkävijöitä. Nokian Uutiset on siksi loistava paikka tekijälle, joka haluaa oppia lisää digitaalisesta journalismista. Kesätyö paikallismediassa tarjoaa myös hyvät etenemismahdollisuudet urapolulla.

Kesätoimittajan työssä auttavat hyvä yleissivistys ja rivakka uutisasenne. Etsimme ennen kaikkea innostuneita ja oma-aloitteisia toimittajia, joilla on valmius ja halu kehittyä työssä.

Tässä kesätoimittajien juttuja viime kesältä:

Lue lisää: Nokialla on rakennus, jota sitkeästi luullaan autioksi – Nyt asukkaat ja yrittäjät ovat saaneet jatkuvasta ilkivallasta tarpeekseen: ”Ei täällä mitään kodittomia talonvaltaajia olla”

Lue lisää: Tapsan Tahdeilla 11 000 kävijää, lauantai-ilta lähes loppuunmyyty – Katso supersuuri kuvagalleria Nokian festarikesän ytimestä

Lue lisää: Anni Leivo jätti 15 vuoden jälkeen työnsä rengastehtaassa ja perusti koirahoitolan Nokialle – Nyt takana on kaikkien aikojen tuotteliain kesä: ”Ei ole tällaista kesää vielä ollutkaan”

Lue lisää: Nokian kaupunki perui kirjastoon suunnitellun tapahtuman, jolla oli väitettyjä kytköksiä äärioikeistoon

Lue lisää: Kun Nokialle 18 vuotta sitten perustettiin tytöille oma jalkapalloseura, ideaa pidettiin tähdenlentona - Nyt ympäri Suomen ihmetellään, mikä on seuran suosion salaisuus

Lue lisää: Nokia tähtää hiilineutraaliuteen alle 10 vuodessa – Tällaisilla keinoilla kaupunki aikoo päästä kunnianhimoiseen tavoitteeseen

Lue lisää: Nokialla kulutetaan alkoholia vähemmän kuin Suomessa ja Pirkanmaalla keskimäärin – Yksi alkoholijuoma on täällä erityisen suosittu koko maahan verrattuna

Kesätoimittajana pääsee kiinnostaville keikoille. Tässä kuvassa kotiin tilattava ankkapartio hävittää puutarhasta lehtokotiloita.

Kesätoimittajat pääsevät keikoilla kesän parhaisiin tapahtumiin. Tämä kuva on Tapsan Tahdeilta, jossa tamperelainen Kari Heikkilä ja nokialainen Terhi Jurvela intoutuivat tanssin pyörteisiin jazzin soidessa taustalla

Luitko jo nämä?

Mainos