Työntekijät kertovat nyt laajoista ongelmista Pirkanmaan hyvinvointialueella – puhelinnumerot eivät toimi, sähköpostiin ei pääse eikä tukea saa mistään

Näin Pirkanmaan hyvinvointialueen ensimmäiset päivät ovat sujuneet työntekijöiden näkökulmasta. Saimme kyselyymme kymmeniä vastauksia, joissa moitteita sataa etenkin huonosta tiedonkulusta ja it-tuen ongelmista. Epäselvyyttä on jopa siitä, kuka on uusi esihenkilö ja miten hänet tavoittaa.

Sanoman kyselyssä kymmenet työntekijät kertovat laajoista ongelmista hyvinvointialueen ensimmäisinä päivinä. Pirkanmaan hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023.

4.1. 13:08

Henkilöstön näkökulmasta Pirkanmaan hyvinvointialueen aloitus ei ole sujunut kuin tanssi. Kyselyssämme työntekijät kertovat tietotekniikan takkuilusta, sähköisten palveluiden ongelmista ja monenlaisista arjen pulmista, joihin työpaikoilla on nyt törmätty. Kyselyyn on vastannut keskiviikkona puoleen päivään mennessä 51 henkilöä. Moitteita sataa myös huonosta tiedonkulusta. Epäselvyyttä on jopa siitä, kuka on uusi esihenkilö ja miten hänet tavoittaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos