Nyssen linjastosta vuodelle 2024 voi vielä antaa palautetta – onko linjan 71 muutos hyvä vai huono?

Palautetta Nyssen läntiseen linjastosuunnitelmaan voi jättää Nyssen verkkosivujen kautta tammikuun loppuun saakka.

Nyssen linjastosuunnitelmaa voi kommentoida tammikuun loppuun asti. Kuvassa linjan 71 suunnitelma vuodelle 2024.

22.12.2022 10:58

Nokialaiset ja myös muut Nyssen käyttäjät voivat antaa vielä palautetta Nyssen läntisestä linjastosuunnitelmasta vuodelle 2024. Suunnitelma vuodelle 2024 on valmistunut nyt luonnosvaiheen jälkeen.

Suunnitelmassa on otettu huomioon saadut palautteet, alueelliset matkustajamäärätiedot, keväällä tehty liikkumiskysely, joukkoliikenteen suunnitteluperiaatteet ja palvelutasomäärittely vuosille 2022–2025.

Joukkoliikennelautakunta päätti joulukuun puolessa välissä, että Nokialta Lielahteen kulkevan linjan 71 päätepysäkki siirtyy Tesomalle. Uusi linja astuu voimaan 9. tammikuuta.

”Aikataulu oli liian tiukka, että sitä pystyttäisiin kunnialla hoitamaan”, joukkoliikennelogistikko Juha Kortteus perustelee muutosta.

Onko linjan 71 pysäkkimuutos käyttäjien mielestä hyvä vai huono? Sitä voi kommentoida linjastosuunnitelma 2024:n yhteydessä. Vuoteen 2023 ei voi enää vaikuttaa, vaan kommentoinnit koskevat vuotta 2024.

Vuoden 2024 suunnitelma on tarkoitus viedä joukkoliikennelautakunnan päätettäväksi 15.2.2023. Palautetta Nyssen läntiseen linjastosuunnitelmaan voi jättää Nyssen verkkosivujen kautta tammikuun loppuun saakka. Kaikki palautteet luetaan ja raportoidaan osana päätöksentekoa joukkoliikennelautakunnalle.

Suunnitelmaa voi kommentoida tammikuun loppuun asti Nysse.fi-sivustolla ja karttapalvelussa. Karttapalvelun oikeasta yläkulmasta löytyy "lisää kommentti" -painike, jota painamalla saa käyttöönsä kommentointityökalun. Työkalulla voi klikata haluamaansa kohtaan suunnitelmaan ja jättää kommenttinsa.

Vuoden 2024 suunnitelmissa linja 71 liikennöi Nokian linja-autoasemalta Tesomalle.

Nykyisen 71A:n reitti Harjuniitystä Lielahteen.

Nykyisen 71B:n reitti Harjuniitystä Lielahteen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos