Väylävirasto ja kaupunki kutsuvat: Tule kirjastolle kertomaan mielipiteesi Nokian ratapihan kehittämisestä

Tilaisuudessa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä.

Väyläviraston ja Nokian kaupungin yhteinen kuulemistilaisuus on avoin kaikille alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille.

9.12.2022 17:00

Väylävirasto ja Nokian kaupunki kertovat tiedotteessa järjestävänsä tiistaina 13. joulukuuta vuorovaikutustilaisuuden, jossa esitellään Nokian ratapihan kehittämishankkeen rata- ja katusuunnitelmaa. Tilaisuus järjestetään Nokian kirjasto- ja kulttuuritalo Virran Hiomo-salissa kello 17–19.

Vuorovaikutustilaisuudessa nokialaiset pääsevät kuulemaan tarkemmin hankkeen sisällöstä, hyödyistä sekä vaikutuksista muun muassa liikkumiseen asemalla rakennustöiden aikana ja niiden valmistuessa.

Tilaisuudessa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä. Lisätietoja hankkeesta löytyy hankkeen verkkosivuilla.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tilaisuus on avoin kaikille alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Väylävirasto laatii parhaillaan ratasuunnitelmaa Nokian ratapihan kehittämisestä. Kyseisessä hankkeessa Väyläviraston on tarkoitus rakentaa asemalle muun muassa uusi alikulkukäytävä, välilaituri, hissi- ja porrasyhteydet sekä uudet liityntäpysäköintialueet autoille ja polkupyörille.

Hankkeen suunnittelu ajoittuu vuoteen 2022–2023, jolloin tehdään myös rakentamista valmistelevia töitä. Rakentaminen kestää arviolta kaksi vuotta ja on alustavasti arvioitu ajoittuvan vuosille 2023–2024.

Lue lisää: Nokian ratapihan kehittäminen etenee suunnitteluvaiheeseen – ”Merkittävä hanke Nokian asukkaille”

Lue lisää: Nokian aseman kustannukset nousevat ja toteutus viivästyy – Hankkeen hintalappu kaupungille 10 miljoonaa, valtuusto hyväksyi päivitetyn sopimuksen

Lue lisää: Järkälemäinen raportti valmistui: Tältä Tampereen lähijunaliikenne näyttää vuonna 2030 – Nokialle suunnitteilla kaksi uutta seisaketta

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos