Lähes 20 petoksen sarjasta epäilty 29-vuotias mies vangittiin – Tekoja myös Nokialla

”Alustavien tietojen perusteella rikoksilla aiheutetut vahingot ovat ainakin kymmeniä tuhansia euroja”, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Peltonen Sisä-Suomen poliisista.

17.11. 13:59

Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi torstaina 29-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä petoksista, törkeistä petoksista ja törkeän petoksen yrityksestä.

Miehen epäillään tehneen kaksitoista petosta, kolme törkeää petosta ja yhden törkeän petoksen yrityksen eri puolilla maata. Epäillyt teot ovat tapahtuneet tänä vuonna.

Miehen epäillään tehneen teot näillä paikkakunnilla: Nokia, Pirkkala, Rauma, Pori, Nakkila, Kuopio, Tampere, Loimaa, Alavus, Kauhajoki, Hämeenlinna, Sastamala, Porvoo ja Haapajärvi.

”Laaja petossarja”

Petossarja on esitutkinnassa Sisä-Suomen poliisilla. ”Tästä asiasta ei tutkinnallisiin syihin vedoten voi antaa juuri mitään lisätietoja. Tutkinta on vasta niin alkuvaiheessa, että enempien tietojen antaminen voi vaarantaa esitutkinnan”, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Peltonen.

Peltosen mukaan kyseessä on laaja petossarja, jossa alustavien tietojen perusteella rikoksilla aiheutetut vahingot ovat ainakin kymmeniä tuhansia euroja.

Syytteen nostamisen määräpäivä on 28. helmikuuta 2023.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos