Uutta tietoa: Nokian henkirikoksesta esitetään vangittavaksi vuonna 1975 syntynyttä miestä

Nokian Harjuniityssä oli keskiviikkoiltana poliisioperaatio, joka liittyi henkirikokseen. Tällä hetkellä tapausta tutkitaan tappona.

Paikalla oli keskiviikkoiltana poliisin teknistä tutkintaa.

10.11. 8:42 | Päivitetty 10.11. 14:01

Nokian Harjuniityssä oli keskiviikkoiltana käynnissä henkirikokseen liittyvä poliisioperaatio. Sisä-Suomen poliisilaitos tiedotti torstaina, että nimikkeenä on tällä hetkellä epäilty tappo. Teon epäillään tapahtuneen Nokialla yksityisasunnossa.

Poliisi on ottanut kiinni vuonna 1975 syntyneen miehen epäiltynä rikoksesta. Häntä esitetään perjantaina vangittavaksi, ja poliisi on jättänyt Pirkanmaan käräjäoikeuteen ennakkoilmoituksen asiasta.

Sanoman silminnäkijän havaintojen mukaan paikalla oli keskiviikkoiltana poliisin tutkinta-auto, ruumisauto, ja kaksi tummaa autoa. Sanoman tietojen mukaan operaatio alkoi illalla jo noin kuuden aikaan.

Silminnäkijä kertoo, että paikalla oli vielä iltakymmenen jälkeen valkoisiin haalareihin pukeutuneista poliiseja, joilla oli muun muassa violetteja valoja. Hän näki kello 21 aikaan, miten asunnosta tuotiin ulos ruumis pussissa ja siirrettiin ruumisautoon.

Rikoskomisario Jari Luoto vahvisti hieman ennen kello 23:a, että poliisilla on tutkinta käynnissä. Hän ei ottanut kantaa siihen, tutkiiko poliisi henkirikosta.

Lukija näki, kun paikalta vietiin ruumis.

Pihassa oli useita poliiseja.

Poliisi ei kommentoinut, tutkitaanko henkirikosta.

Päivitys 10.11.2022 kello 12.55: Juttua päivitetty poliisilta saaduilla tiedoilla.

Päivitys 10.11.2022 kello 13.55: Artikkeliin on päivitetty käräjäoikeuden julkiset tiedot epäillyn syntymävuodesta ja vangitsemisesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos