Nokian teollisuushallin palo sai alkunsa karkaisualtaasta, koko rakennus kärsi savuvaurioita

Nokian Isokorventiellä syttyi tiistaina iltapäivällä tulipalo teollisuushallissa. Kukaan ei loukkaantunut palossa.

Nokian Kankaantaan teollisuusalueella sijaitsevassa rakennuksessa syttyi tulipalo tiistaina 18. lokakuuta.

18.10. 16:21 | Päivitetty 18.10. 18:12

Nokian Kankaantaan teollisuusalueella syttyi tiistaina iltapäivällä tulipalo. Hälytys keskisuuresta rakennuspalosta Isokorventielle tuli kello 15 aikaan.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen mukaan palo sai alkunsa karkaisualtaasta. Sieltä palo levisi hallin seinärakenteisiin ja osin myös kattorakenteisiin.

Palosta nousi savua, joka täytti koko hallin. Peltinen, noin 270 neliöinen teollisuushalli kärsi savuvaurioita kauttaaltaan. Lisäksi ainakin yksi rakennuksen seinistä näyttää palopaikalta otettujen kuvien perusteella kärsineen vahinkoja.

Palon kerrotaan saaneen alkunsa karkaisualtaasta.

Jälkisammutus- ja raivaustyöt jatkuivat vielä reilu tunti sen jälkeen, kun hälytys palosta oli tullut. Enimmillään paikalla kerrotaan olleen yli 10 pelastuslaitoksen yksikköä.

”Osa yksiköistä on jo kotiutettu. Uskoisin, että seuraavan parin tunnin aikana sammutustyöt saadaan suoritettua”, päivystävä palomestari Jari Hiltunen arvioi iltapäivällä.

Pelastuslaitokselta kerrottiin myöhemmin alkuillasta, että pelastajat avasivat hallin seinärakenteita ja sammuttivat palon.

Nopean toiminnan ansiosta palo ei päässyt leviämään koko rakennukseen.

Kukaan ei ole loukkaantunut palossa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos