Mitä kuuluu tulevan hyvinvointialueen sote- ja pelastuspalveluille? – Asukasilloissa kuka tahansa voi kysyä

Tilaisuudet järjestetään verkossa. Ensimmäistä torstaina 27. lokakuuta järjestettävää verkkotilaisuutta voi seurata Nokian kaupungintalon valtuustosalissa, jos itsellä ei muutoin ole mahdollisuutta seurata verkkolähetystä.

Taysin uudessa psykiatrisessa sairaalassa vietettiin harjannostajaisia syyskuun lopussa.

18.10. 14:35 | Päivitetty 18.10. 16:28

Pirkanmaan hyvinvointialue järjestää alueen asukkaille vuoden 2022 lopussa kolme infotilaisuutta, joita voi seurata verkon välityksellä. Tilaisuuksissa on mahdollisuus kysyä hyvinvointialueeseen liittyvistä asioista.

Asukkaille järjestetään kolme tilaisuutta, joissa voi kysyä hyvinvointialueesta, sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastuspalveluista. Kysymyksiä voi esittää etukäteen verkkolomakkeen kautta tai tilaisuuden aikana.

Ensimmäistä torstaina 27. lokakuuta järjestettävää verkkotilaisuutta voi seurata Nokian kaupungintalon valtuustosalissa, jos itsellä ei muutoin ole mahdollisuutta seurata verkkolähetystä.

Kaikki tilaisuudet tulkataan suomalaisella viittomakielellä.

Torstaina 27. lokakuuta kello 17–18 pidettävän tilaisuuden teemoina ovat koko hyvinvointialueen valmistelun tilanne, sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastuspalvelut.

Seuraa tilaisuutta tästä linkistä.

Torstaina 24. marraskuuta kello 17–18 pidettävän tilaisuuden teemoina ovat lasten, nuorten ja perheiden palvelut sekä ikäihmisten ja vammaisten palvelut.

Seuraa tilaisuutta tästä linkistä.

Torstaina 1. joulukuuta kello 17–18 pidettävän tilaisuuden teemoina ovat avopalvelut ja sairaalapalvelut.

Seuraa tilaisuutta tästä linkistä.

Asukasinfot tallennetaan ja tekstitetyt tallenteen tulevat katsottavaksi hyvinvointialueen verkkosivuille.

Lue lisää: Miten haluaisit maksaa hyvinvointialueella? – Kalliin paperilaskun tilalle etsitään vaihtoehtoja

Lue lisää: Kysyimme, miksi Nokian kiireettömän hoidon puhelinlinja on vähän väliä suljettu – Puheluita tulee jopa 1 300 viikossa, sairaanhoitajia ei ole riittävästi

Lue lisää: Hyvinvointialue tiedottaa: Ikäihmisten palvelut yksityisten tuottamassa tehostetussa palveluasumisessa jatkuvat normaalisti

Lue lisää: Nokialta nimettiin neljä edustajaa aluehallituksen vanhus- ja vammaisneuvostoihin

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos