Nokialta nimettiin neljä edustajaa aluehallituksen vanhus- ja vammaisneuvostoihin

Kunnat voivat vielä myöhemmin täydentää edustajiaan.

10.10. 11:59

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus nimesi maanantaina kuntien esitysten pohjalta uudet vanhus- ja vammaisneuvostot. Aluehallitus nimesi vanhus- ja vammaisneuvostoihin ne jäsenet, jotka kunnat olivat aluehallituksen kokouspäivään mennessä ilmoittaneet edustajikseen. Kunnat voivat vielä myöhemmin täydentää edustajiaan. Vanhusneuvostoon pyydetään edustajat myös Pirkanmaan eläkeläisjärjestöjen neuvottelukunnalta.

Nokian osalta vanhusneuvoston jäseniksi nimettiin Tarja Pukuri ja Ilkka Kotiranta. Pukuri on Nokian seniorit ry:n jäsen ja Kotiranta Nokian Eläkeläiset ry:n jäsen- sekä koulutussihteeri. Vammaisneuvoston jäseniksi nimettiin Pia Tirronen ja Tanja Hakala. Tirronen on Nokian kaupungin vammaisneuvoston puheenjohtaja sekä Nokian Neurokerhon vetäjä. Hakala on Nokian vammaisneuvoston varapuheenjohtaja.

Vaikuttamistoimielinten kokoonpano täydentyy myöhemmin. Aluehallitus hyväksyi myös tukipalvelujen liikkeen luovutusten kauppakirjat ja perusti esihenkilövirkoja sosiaali- ja terveyspalveluihin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos