Huomiota herättävä operaatio Nokian Kolmenkulman alueella: poliisi otti kaiteeseen ajaneen autovarkaan kiinni aseet esillä

Ajoneuvon anastamisen lisäksi henkilöä epäillään myös muista rikoksista.

20.9. 12:56

Poliisilla oli myöhään sunnuntaina huomiota herättävä kiinniotto Nokialla Kolmenkulman ABC:n viereisessä kiertoliittymässä. Lukijan mukaan paikalla oli ainakin viisi poliisiautoa, jotka olivat suojautuneet ja aseistautuneet. Useat poliisit olivat tähdänneet kiertoliittymään pysähtyneestä autosta noussutta henkilöä.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Peltonen Sisä-Suomen poliisista kertoo sähköpostitse, että poliisilla oli sunnuntai-iltana ajoneuvon seurantatilanne, joka sai alkunsa Nokian Linnavuoresta ja päättyi noin kello 23:n aikaan Kolmenkulman alueelle.

Poliisi otti ajoneuvon kuljettajan kiinni hänen törmättyään autolla kiertoliittymässä kaiteeseen. Anastetulla ajoneuvolla liikkeellä ollut kuljettaja ei vastustanut kiinniottoa. Ajoneuvossa ei ollut muita henkilöitä. Ajoneuvon anastamisen lisäksi henkilöä epäillään myös muista rikoksista, joiden nimikkeet tarkentuvat Peltosen mukaan tutkinnan edetessä.

Tutkinnanjohtaja ei kommentoi poliisin suojavarusteita ja aseiden esille ottamista muuten, kuin että poliisi varustautuu hänen mukaansa kiinniotto- ja muissa tilanteissa ennakkotietoihin pohjautuen tarkoituksenmukaisella tavalla ja varusteilla.

Luitko jo nämä?

Mainos