Tämä 12-tien rajusta ulosajosta Nokialla tiedetään nyt – Kaksi nuorta loukkaantui vakavasti

Tie oli lauantai-iltana suljettuna liikenteeltä pelastus- ja raivaustöiden ajan. Liikenne ohjattiin kiertoreittiä noin tunnin ajan.

3.9. 21:44 | Päivitetty 4.9. 13:20

Poliisi jatkaa tiellä 12 Nokialla lauantai-iltana tapahtuneen rajun ulosajon tutkintaa. Kaksi ihmistä loukkaantui onnettomuudessa vakavasti. Molemmat loukkaantuneet kuljetettiin sairaalaan jatkohoitoon. Pelastuslaitos sai tiedon onnettomuudesta kello 21.20.

Rikoskomisario Jussi Servo Sisä-Suomen poliisista kertoo sunnuntaina aamulla, että loukkaantuneet olivat nuoria. Hän ei kerro tarkemmin uhrien iästä tai sukupuolesta.

Ulosajon tutkinta jatkuu onnettomuuden syyn tutkintana. Ulosajaneen auton nopeudesta tai muista onnettomuuteen johtaneista syistä ei poliisilla vielä ole kerrottavaa.

Onnettomuus sattui hieman ennen Tottijärven risteystä Nokialta Sastamalaan tultaessa. Onnettomuuspaikka on kulkusuunnassa oikealla puolella. Kohdassa on vasemmalle kaartuva mutka.

Päivystävän palomestarin Hanne Reimanin mukaan auto oli matkalla Sastamalan suuntaan, kun se ajoi ulos tieltä. Autossa oli kaksi henkilöä, jotka molemmat loukkaantuivat onnettomuudessa vakavasti.

Reimanin mukaan auto vaurioitui onnettomuudessa täysin ajokelvottomaksi. ”Nopeuteen en osaa ottaa kantaa, mutta auto on ollut huonossa kunnossa”, hän sanoo.

Tie 12 oli noin tunnin ajan suljettuna liikenteeltä pelastus- ja raivaustöiden vuoksi Tottijärven risteyksen ja Sorvankylän risteyksen väliltä. Liikenne ohjattiin kiertoreittiä Sorvantien kautta.

Päivitys 4.9.2022 kello 12.55: Lisätty Jussi Servon kommentit

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos