Nokialainen konevalmistaja saa nyt kehittää tuotteitaan Valmetin insinööritaidon pohjalta – Metecno hankki erikoistyöstökoneiden tiedot ja jälkimarkkinat: ”Koen kunniatehtävänä ylläpitää ja jatkaa hienoja suomalaisia perinteitä”

Metecno hankki tamperelaiselta Fastemsilta erikoistyöstökoneiden tiedot ja vastaa myös jatkossa vuosikymmeniäkin vanhojen Valmetin koneiden huollosta.

Nokialainen Metecno on tehnyt merkittävän sopimuksen Valmetin ja Fastemsin valmistamien erikoistyöstökoneiden huoltamisesta ja koneiden teknisistä tiedoista. Näitä tietoja Metecno voi käyttää omien koneidensa kehittämisessä. Kuva: Metecno.

1.9. 11:18

Nokialainen erikoiskonevalmistaja Metecno on tehnyt sopimuksen Fastemsin kanssa erikoistyöstökoneiden jälkimarkkinapalveluista. Sopimus pitää sisällään Fastemsin ja sen edeltäjän Valmet Factory Automationin valmistamien erikoistyöstökoneiden tekniset tiedot ja koneiden alkuperäiset valmistuspiirustukset. Metecno huolehtii jatkossa näiden koneiden jälkimarkkinoista eli modernisointi- ja huoltotarpeista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos