Pöheikköä, myrkkykasveja: Tyrmistynyt lukija ihmettelee, miksi kaupungin venepaikkojen annetaan rapistua eikä hylättyjä veneitä poisteta – Kysyimme kaupungilta, missä mättää

Mikäli kaupungin karttasovelluksen luvut pitävät kutakuinkin paikkansa, venepaikoista kertyy kaupungille lähes 48 000 euron vuokratulot vuodessa. Maksut eivät kuitenkaan kata kaupungin mukaan edes kuluja, ja sekä hallinnointi että kunnossapito hoidetaan muiden töiden ohessa.

Nokian kaupungilla on venepaikkatilanteesta kertovan karttapalvelun mukaan Vihnusjärven vanhainkodinrannassa 110 venepaikkaa, ja vapaana niistä on kahdeksan. Kaupungin mukaan venepaikkoja huolletaan resurssien eli työvoiman puitteissa, ja ainakin tästä paikasta on vaikea päästä vesille.

7.9. 5:00 | Päivitetty 8.9. 11:14

Nokian Uutisten lukija otti yhteyttä toimitukseen ihmetellen Nokian kaupungin toimintaa venepaikkojen kunnossapidossa ja vuokraamisessa.

Hänen mukaansa venepaikat ovat osittain erittäin huonossa kunnossa, venepaikkaa on vaikea saada eikä yhteydenottopyyntöihin vastata. Lisäksi kaupunki ei hänen mukaansa huolehdi hylättyjen tai muuten paikalleen jääneiden veneiden poistamisesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos