Suositut ikäihmisten liikuntaryhmät starttaavat elokuun lopulla – Ilmoittautuminen avataan maanantaina

Ikääntyneiden vesijumpat järjestetään Nokian uimahallin terapia-altaassa.

10.8.2022 7:00

Nokian kaupunki järjestää tulevalla syyskaudella jälleen ohjattuja terveysliikuntaryhmiä ikääntyneille.

Edellisvuosina suurta suosiota nauttineista ryhmistä löytyy niin kevyttä kuin tavallistakin vesijumppaa, kuntosaliharjoittelua, tuoli- tai voimatasapainojumppaa sekä venyttelyä.

Ryhmät ovat maksullisia, ja niihin ilmoittaudutaan koko koko syyskaudeksi. Kausi alkaa 29. elokuuta ja päättyy 16. joulukuuta.

Ilmoittautuminen avataan maanantaina 15. elokuuta kello 11. Kaupunki toivoo ilmoittautumisia ensisijaisesti kaupungin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella. Verkossa ilmoittautuva tarvitsee toimivan sähköpostiosoitteen ja verkkopankkitunnukset kausimaksun maksamista varten.

Ryhmiin ei voi ilmoittautua puhelimitse. Mikäli verkossa ilmoittautuminen ei ole syystä tai toisesta mahdollista, ilmoittautua voi myös uimahallilla 15. elokuuta kello 11–13.30. Uimahallilla ilmoittauduttaessa kausimaksu maksetaan uimahallin kassalle ilmoittautumisen yhteydessä.

Mikäli tietty ryhmä ehtii täyttyä ja tulijoita riittäisi, varasijalle ilmoittautuminen on myös mahdollista. Kaupunki laittaa varasijalla oleville sähköpostia, mikäli paikkoja jossakin vaiheessa vapautuu.

Ryhmät on tarkoitettu nokialaisille ikäihmisille. Jos paikkoja jää vapaaksi, ilmoittautuminen avataan myös ulkopaikkakuntalaisille tiistaina 23. elokuuta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos