Silta-kampuksen pysäköintipaikat ovat rajalliset vielä jopa vuosia: ”Vaatii yhteistyötä” – katso kartasta väliaikaiset pysäköintitilat

Vanhan Palloiluhallin ympärille ollaan saamassa väliaikaisia pysäköintipaikkoja.

Silta-lampukselle järjestetään väliaikaisia pysäköintipaikkoja vanhan palloiluhallin viereen. Alueet on kartassa merkitty oranssilla ja vihreällä.

3.8. 14:22

Silta-kampuksella iloitaan hienoista, uusista tiloista, mutta pysäköinti alueella toteutetaan vielä väliaikaisin järjestelyin.

Kampuksen pihassa on tilaa pyörille ja mopoille. Viimeistään elokuun 15. päivä pysäköintipaikkoja autoille saadaan nykyisen eli vanhan palloiluhallin ympärille.

Nokian kaupunki järjestää pysäköintipaikkoja vanhan palloiluhallin etelä-, itä- ja länsisivuille (Kuvassa merkitty oranssilla ja metsän vihreällä.)

Piha-alue hyödynnetään pysäköintiin mahdollisimman tehokkaasti. Palloiluhallin pysäköintipaikat ovat kiinteistön käyttäjien hyödynnettävissä 15.8.2022–30.4.2023, kerrotaan Tredun tiedotteessa.

Henkilökunnalle tarkoitetut pysäköintipaikat ovat pääsisäänkäynnin läheisyydessä.

”Tosiasia on, että pysäköintipaikkoja on rajallisesti nyt ja tulevina vuosina, mutta pyrimme yhteistoiminnallisesti ratkaisemaan asiaa”, Tredun koulutuspäällikkö Marita Hietanen sanoo.

Tilapäisten järjestelyjen suunnittelussa on kuultu Tredua ja Nokian lukiotan, sekä liikuntaolosuhteiden käyttäjiä, kerrotaan Tredun tiedotteessa.

Vanhan palloiluhallin purkutyön siirtymisestä johtuen palloiluhallin alle jäivät opiskelijoille tarkoitetut pysäköintipaikat. Tästä johtuen on nyt kartoitettu muita pysäköintijärjestelyitä kiinteistöllä ja sen läheisyydessä.

Kampuksen urakkaan kuuluva vanhan palloiluhallin purku ja osa pihatöistä siirtyi vuodella eteenpäin. Alustavan aikataulun mukaan rakennusurakka A-rakennuksen purku ja alueen pihatyöt tehdään loppuun 1.5.2023 – 30.9.2023 välisenä aikana.

Pysäköintijärjestelyistä ajalla 1.5.2023-30.9.2023 tiedotetaan myöhemmin lisää.

Itse Silta-kampus valmistui aikataulussaan ja se luovutettiin käyttäjille toukokuussa 2022 varusteltavaksi ja kalustettavaksi.

”Olemme todella iloisia, että olemme saaneet uudet tilat ja lukuvuosi on päässyt hyvin käyntiin”, Marita Hietanen sanoo.

Luitko jo nämä?

Mainos