Kelan Nokian toimipisteen aukioloaika muuttuu elokuussa – ilman ajanvarausta voi jatkossa asioida loppuviikosta

Kelan Nokian toimipiste sijaitsee Pirkkalaistorilla.

5.7. 10:30

Kansaeläkelaitoksen (Kela) Nokian toimipisteen aukioloaikoihin tulee muutoksia 8. elokuuta.

Jatkossa Kelassa voi asioida torstaisin ja perjantaisin ilman ajanvarausta. Aiemmin palvelua on saanut paikan päällä maanantaisin ja tiistaisin.

”Muutamme aukioloaikoja, koska Kelan puhelinpalveluun tulee aiempaa enemmän puheluita ja asiakaspalvelun työntekijöiden työpanosta tarvitaan alkuviikosta sinne”, sanoo Kelan Pirkanmaan palveluryhmän päällikkö Lauri Eloranta tiedotteessa.

OmaKela ja puhelinpalvelu

Kelan toimisto on elokuusta eteenpäin avoinna torstaisin ja perjantaisin kello 13–15.30. Aamupäivisin palvelua saa vain ajanvarauksella.

Kela muistuttaa myös, että lähes kaikki asiat voi hoitaa puhelimessa ja verkossa. OmaKela-palvelussa voi hakea etuuksia, lähettää liitteitä ja ilmoittaa muutoksista sekä tarkistaa oman hakemuksen tilanteen ja etuuksien maksupäivät. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Puhelinpalvelussa asiakas saa henkilökohtaista neuvontaa verkkoasiointiin ja hakemuksen tekemiseen. Kelan puhelinpalvelu on avoinna joka arkipäivä kello 9–16. Tarvittaessa puhelinpalvelussa voi myös jättää suullisen hakemuksen, jos mikään muu asiointitapa ei ole mahdollinen. Elämäntilannekohtaiset palvelunumerot löytyvät osoitteesta kela.fi/soita-kelaan.

Kelan puhelinpalveluun voi myös varata puhelinajan, jolloin Kelasta soitetaan asiakkaalle sovittuna ajankohtana. Ajan voi varata verkossa tai soittamalla puhelinpalveluun.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos