Uimahallin aukioloajat muuttuvat – Viikoittainen aamuhuolto siirtyy tiistailta maanantaille

Luukulta lipun ostavien kannattaa huomioida, että kolmena aamuna lipunmyynti aukeaa vasta tunnin uintiajan jälkeen. Ennen seitsemää uimaan haluavien kannattaa ladata uintikertoja kortille ennakkoon.

Nokian uimahalli on auki yhtä monta tuntia viikossa kuin ennenkin, mutta etenkin aamu-uimareiden kannattaa huomioida muutokset.

20.6. 16:10

Nokian uimahalli palaa elokuun 15. päivä kesätauolta uusin aukioloajoin.

Jokaviikkoinen huolto tehdään jatkossa tiistain sijaan maanantaisin, eli uimaan pääsee vasta kello 13.30.

Toinen muutos on se, että lipunmyynti aukeaa tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin seitsemältä eli tuntia myöhemmin kuin tähän asti. Etukäteen ladatulla kortilla pääsee uimaan jo kuudelta.

Nokian kaupungin tiedotteessa mainitaan, että aukiolon viikoittainen kokonaistuntimäärä ei muutu. Muutokset tehdään uimahallin toiminnan ja palveluiden suunnittelun helpottumiseksi. Uimahallin asiakas- ja lipunmyyntipalvelun yrittäjänä aloittaa elokuussa Kuohun uimavalvonta oy.

Uimahalli on arkisin auki jatkossa maanantaisin kello 13.30–21, tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 6–21, torstaisin kello 8–21 ja perjantaisin kello 6–20. Elokuun ensimmäiset viikonloput uimahalli on suljettuna, mutta 29.8. alkaen uimaan pääsee lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10–17.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos