Nokialainen taloyhtiö rajasi pihaa piikkilangalla, vaikka vieressä on leikkipuisto – Piikkilanka poistettiin pian sen jälkeen, kun toimittaja oli ottanut yhteyttä

Taloyhtiön pihan ja kaupungin leikkipuiston välillä oli raja-aitana piikkilankaa 3–4 vuotta. Hetki tämän uutisen julkaisun jälkeen tuli tieto, että piikkilanka on poistettu. Varoitusnauha on yhä paikalla estämässä läpikulkua.

Pienen Tilkkeenpuiston leikkikentän kautta on ollut monenlaista liikennettä viereisen taloyhtiön pihamaalle. Luvaton läpikulku ja leikkien levittäytyminen taloyhtiön pihalle estettiin 3–4 vuotta sitten piikkilanka-aidalla.

21.6. 12:21

Kyyninkadun varrella Tilkepuiston naapurissa olevan taloyhtiön tontin reunassa kulkeva piikkilanka-aita on puhuttanut viime aikoina. Aiheesta on keskusteltu sosiaalisessa mediassa ja myös Nokian Uutisille on lähetetty aidasta useita juttuvinkkejä. Nokialaiset ihmettelevät, kuinka lasten leikkipuiston vierustalla voi kulkea noin kymmenen metrin matkalta ruosteinen piikkilanka. Nokian Uutiset jututti tiistaina Nokian kaupungin johtava rakennustarkastajaa Petri Mäkeä ja kyseisen taloyhtiön asukasta. Vain hetki jutun julkaisun jälkeen asukas otti yhteyttä ja kertoi, että kaupungin työntekijä kävi paikalla ja piikkilanka-aita on yhteisymmärryksessä poistettu.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos