Nokian Uutisten menopalvelut uudistuvat – Täältä löydät uuden Menokoneen

Ilmoita tapahtumasi Nokian Uutisten uuteen Menokoneeseen.

Uudesta Menokoneesta löydät Nokian tapahtumat.

13.6. 13:37

Nokian Uutisten menopalvelut uudistuvat. Tätä muutos tarkoittaa menoista kiinnostuneelle pirkanmaalaiselle ja tapahtumanjärjestäjälle.

Näin löydät tapahtumia

Nokian Uutisten painetussa lehdessä julkaistaan menotiedot kerran viikossa.

Pirkanmaan tapahtumat löydät verkossa osoitteesta aamulehti.fi/menokone. Menokone on uusi menotietopalvelu, jota käyttävät Nokian Uutisten lisäksi Aamulehti ja Helsingin Sanomat.

Näin ilmoitat tapahtuman

Tapahtumat ilmoitetaan jatkossa osoitteessa www.menokone.fi/ilmoita. Tapahtumat näkyvät Nokian Uutisten lisäksi myös muiden mukana olevien medioiden menotietopalveluissa ja saavat entistä suuremman yleisön.

Vanhaan Menot.info-palveluun ilmoitetut tapahtumat on siirretty uuteen Menokoneeseen. Jos tapahtumassasi on päivämääriä 31. elokuuta jälkeen, kyseisten päivien tiedot eivät näy Menokoneessa. Käy syöttämässä tapahtumatiedot näiden päivämäärien osalta uuteen Menokoneeseen.

Jos et löydä Menot.info-palveluun ilmoittamaasi tapahtumaa Menokoneesta, ota yhteyttä sähköpostilla

menokone@sanoma.fi
. Samasta osoitteesta saat apua myös muissa tapahtumien ilmoittamiseen liittyvissä ongelmissa.

Tapahtuman ilmoittaminen uuteen Menokoneeseen vaatii kirjautumisen palveluun omalla puhelinnumerolla. Emme käytä numeroa muihin tarkoituksiin.

Jos olet aktiivinen tapahtumanjärjestäjä, olet jo aiemmin pystynyt julkaisemaan tapahtumia itse ilman toimituksen hyväksyntää. Kun ilmoitat ensimmäistä tapahtumaasi uudessa Menokoneessa, luot ensin organisaation. Se voi olla joko yritys, yhdistys, yhteisö tai muu taho, jota edustat. Kun olet luonut organisaation ja lisännyt siihen käyttäjät, lähetä sähköpostia osoitteeseen menokone@sanoma.fi ja kerro, että haluat tapahtumillesi esihyväksynnän, eli että ne menevät julki suoraan ilman toimituksen hyväksyntää.

Luitko jo nämä?

Mainos