Uusi yritys pohtii sähköpotkulautojen tuomista Nokialle – toiminta poikkeaa Tampereen isoista yrityksistä, ja paikat voivat muuttua tarvittaessa nopeasti

Swupin sähköpotkulautoja tuodaan Pirkanmaan pieniin ja keskisuuriin kaupunkeihin aluksi noin 50 kappaletta, ja ne ovat käytössä siihen saakka kun säät sallivat. Tarvittaessa edessä voi olla myös nopea kaupunginvaihdos, jos asiakkaita ei ole riittävästi.

Swup-skuuttien tuomista Nokialle on harkittu. Keltaisia Swup-sähköpotkulautoja voi tällä hetkellä löytää Pirkanmaalla eri puolilta Kangasalaa ja Valkeakoskea.

9.6. 11:00 | Päivitetty 9.6. 11:47

Sähköpotkulautayritys Swup on saapunut Pirkanmaalle. Potkulautoja näkyy tällä hetkellä katukuvassa Valkeakoskella ja Kangasalla. Kangasalle laudat ilmestyivät tiistaina 7. kesäkuuta. Valkeakoskelle laudat vietiin 20. huhtikuuta.

Sähköpotkulaudat ovat norjalaisyhtiö Swupin toimittamia, mutta Suomessa niiden ylläpidosta ja huollosta vastaa Rolan oy. Yhtiö miettii lautojen tuomista myös Nokialle, ja tällä hetkellä Swupin mobiilisovelluksessa pystyykin valitsemaan Pirkanmaan alueella kaupungiksi myös Nokian, vaikka skuutteja ei kaupungista vielä löydy. Rolan oy:n operatiivinen johtaja Kimmo Hanhinen kertoo, että lautojen tulo Nokialle on vielä epävarmaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos