Sähköpotkulaudat ovat taas täällä – Katso kartasta, millä alueilla niillä voi huristella

Tier-sähköpotkulaudat ilmestyivät Nokian katukuvaan alkuviikosta. Kuva Nokian Prisman edestä.

2.6. 11:50

Nokialle laskeutui alkuviikosta yksi jo viime vuodelta tuttu kesän merkki, kun Tier-sähköpotkulaudat ilmestyivät parkkeihinsa.

Tierin aluepäällikkö Juuso Koskela kertoo, että tällä kertaa Nokialle tuotiin 200 sähköpotkulautaa. Hän sanoo olevansa tyytyväinen siihen, että kausi päästiin aloittamaan Nokialla jo heti kesäkuun alussa. Viime vuonnahan sähköpotkulaudat tulivat Nokialle vasta elokuussa.

Lue lisää: Ne tulivat sittenkin! Sähköpotkulaudat saapuivat Nokian katukuvaan – 150 kappaletta toimitettu, määrä voi muuttua kysynnän mukaan

”Lautojen saantiin vaikuttaa aina niin monta eri tekijää, että tarkkaa aloitusajankohtaa on vaikea ennakkoon arvioida. Siksi emme halunneet luvata toimituspäivää etukäteen”, Koskela sanoo.

Tänä kesänä Tierin käyttöalue on muuttunut hieman viime vuodesta. Koskelan mukaan toiminta-alueet elävät vuosittain ja niihin tehdään tehdään jatkuvasti parannuksia kysynnän mukaan.

”Aluetta laajennettaessa täytyy aina muistaa, että silloin laudat myös levittäytyvät laajemmalle alueelle, eikä niitä ole niin paljon saatavilla. Kokonaisuudessaan viime kausi sujui Nokialla niin hyvin, että päätimme tuoda laudat kaupunkiin myös tänä kesänä.”

Tier-sähköpotkulautojen toiminta-alueet Nokialla kesällä 2022.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos