Paljon närää herättäneillä leirintäalueaikeilla on myös puoltajansa – ”Vilkastuttaisi koko kylää, koska eivät majoittujat varmasti jäisi paikoilleen oleilemaan”, sanoo paikallinen yrittäjä

Knuutilan kartanon alueelle ja sen ympäristöön vireillä oleva kaavamuutos on herättänyt runsaasti keskustelua sekä sosiaalisessa mediassa että Nokian Uutisten mielipideosastolla. Kysyimme paikallisilta yrittäjiltä, mitä ajatuksia leirintäalue herättää.

Siuron Koskibaarin yrittäjä Marjatta Murtoo ja Siuronkosken kalastusasioita hoitava Jukka Pulakka näkevät leirintäaluemahdollisuuden erinomaisena asiana.

25.5. 7:00 | Päivitetty 26.5. 10:08

Suurin keskustelunherättäjä Knuutilan alueen suunnitelmissa on leirintäalue, jolle on kaavaluonnoksessa piirretty paikka kartanon koillispuolelle junaradan ja Lukkisalmentien väliin. Nokian kaupunkikehityslautakunta päätti viime viikolla asettaa kaavaluonnoksen nähtäville ja pyytää siitä tarvittavat lausunnot. Kaava-aineistoon voi tutustua 25.5.–27.6. kaupungin verkkosivuilla ja virastotalon ilmoitustaululla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos