Asumaan Kiertoradan- tai Tähdenlennonkadulle? – Harjuniityn uusien omakotitalojen tonttien haku alkaa huomenna

Uudet omakotitontit ovat rakennettavissa 1.8.2022 alkaen. Omakotitonttien rakennusoikeus on 220–300 kerrosneliömetriä ja tonttien koot ovat noin 700–1000 neliötä.

Harjuniityn vapaat tontit on merkitty sinisellä.

12.5. 11:45

Harjuniitystä luovutetaan jälleen uusia omakotitalontontteja. Perjantaista 13. toukokuuta alkaen voi hakea 27 uutta tonttia.

Tontit sijaitsevat Harjuniityn pohjoisosassa Kiertoradankadun ja Tähdenlennonkadun varrella. Tonteista 16 rajoittuu puisto- ja metsäalueeseen. Lähellä kulkee rakennettu ulkoilureitti ja polkuverkostoja.

Harjuniityn yhtenäiskoulun ja päiväkodin vieressä on dinosaurusteemainen leikkipuisto, luontopuupuisto sekä liikuntahalli ja urheilukenttä kaukaloineen. Harjuniityn pohjoisosaan on suunnitteilla myös uusi yksityinen päiväkoti.

Lue lisää: Tilapaineisiin luvassa helpotusta: Harjuniittyyn rakennetaan uusi päiväkoti

Lue lisää: Harjuniitystä saa taas kohta hakea tontteja – tällaiset ovat uudet suuren kysynnän muovaamat hakuehdot

Uudet omakotitontit ovat rakennettavissa 1.8.2022 alkaen. Omakotitonttien rakennusoikeus on 220–300 kerrosneliömetriä ja tonttien koot ovat noin 700–1000 neliötä.

Tonteille voi mennä itsenäisesti tutustumaan 26.–29. toukokuuta. Tontit on merkitty maastoon kyltein.

Tarkemmat tonttien hakuohjeet ja -lomakkeet löytyvät tonttihaun alkaessa Nokian kaupungin omakotitonttien karttasovelluksesta.

Tonttihaku päättyy 30. toukokuuta kello 12.

Lue lisää: Näin paikalliset kiinteistönvälittäjät kuvailevat Nokian asuntomarkkinoita: ”Kysyntää on enemmän kuin tarjontaa” – tällaiset asunnot menevät kaikista parhaiten kaupaksi

Lue lisää: Harjuniitystä luovutetaan tänä vuonna 63 uutta omakotitonttia – Luovutusehtoihin kirjattiin kaksi arvontakierrosta

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos