Helena Riihituvalla on takanaan 10 yrittäjävuotta. Kimmokkeen toiminimiyrittäjäksi ryhtymiselle ja myöhemmin osakeyhtiön perustamiselle antoi rakkaus tapahtumiin. Vuoden nuoreksi pirkanmaalaiseksi yrittäjäksi valittu Riihitupa kuvattiin yrityksen toimistossa Tampereen Ratinassa tiistaina.

Siurosta promoyhtiön pyörittäjäksi ponnistaneen Helena Riihituvan rohkeat päätökset tuottavat nyt tulosta – Liikevaihto kipusi miljoonaan euroon: ”Tähän kulminoituvat kaikki taistelut”

Pirkanmaan vuoden nuori yrittäjä Helena Riihitupa haaveili ensin vain itsensä työllistämisestä. Pian kypsyi ajatus työntekijöiden palkkaamisesta. Viime vuonna Riihituvan yrityksen liikevaihto rikkoi miljoonan euron rajan.


11.5. 8:12 | Päivitetty 11.5. 8:13

Kun Helena Riihituvalta kysyy, mitä hänen nimeään kantava yritys tekee, vastauksia on kaksi. Toinen niistä kertoo tapahtumahenkilöstöä välittävästä yrityksestä ennen koronapandemiaa ja toinen sen jälkeen.

Maaliskuussa 2020 Helena Riihitupa oy oli toiminut kaksi täyttä tilikautta. Työ oli alkanut tuottaa tulosta: niin sanottuja kylmäsoittoja eli myyntipuheluja uusille asiakkaille ei juuri tarvinnut tehdä, sillä tyytyväiset asiakkaat pysyivät ja suosittelivat palveluja muillekin. Varauskirja oli täysi ja Helena Riihituvalla selkeä visio. Hän halusi kasvattaa yritystään tapahtuma-alan toimijana.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos