Nokian Renkaita koskeva keskustelu räjähti, ja nyt osa yrityksistä haluaa karttaa Venäjällä valmistettuja renkaita – ”Meillä on jonkin verran Nokian renkaita, mutta uusia ei tule”

Rengasliike Euromaster odottaa lisää palautetta Venäjällä tuotetuista renkaista, kun autoilijat ryhtyvät vaihtamaan kesärenkaisiin. Varastoissa on joka tapauksessa Nokian Renkaiden renkaita, vaikka liikkeet eivät niitä enää hankkisikaan.

Arkistokuva Nokian Renkaiden tehtaalta Yhdysvalloista vuodelta 2019. Euromasterin vähittäiskaupan johtaja Vesa Lindén arvelee, että lähes kaikilla rengasliikkeillä on varastoissaan Nokian Renkaiden tuotteita.

23.3. 9:30

Jotkut Euromasterin rengasliikkeen yritysasiakkaista ovat ilmoittaneet, että heille ei saa enää asentaa autoihin Venäjällä valmistettuja renkaita. Euromasterin vähittäiskaupan johtaja Vesa Lindén huomasi Nokian Renkaita koskevan keskustelun räjähdyksen sosiaalisessa mediassa sunnuntaina. Sen jälkeen liikkeissä on käynyt jonkun verran kyselijöitä, jotka ovat halunneet tietää, mitä kytköksiä yhtiöllä on Venäjään.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos