Juho Nymanilla on niin pitkä työmatka, että hän joutui vaihtamaan ison autonsa pieneen Kiaan: ”Kyllä se tilillä näkyy” – Nyt nokialainen työnantaja ryhtyi tukemaan työmatka-ajoa rahallisesti

Nokialainen Purso maksaa työntekijöilleen kertakorvauksen kattaakseen työmatkakilometrien kallistumisesta aiheutuvia kuluja. Kun polttoaineiden hinnat nousivat uusiin ennätyksiin, työpaikan kahvipöydässä keskusteltiin kiihtyvästi työssä käymisen kannattavuudesta. ”Ei tämä raha kenenkään taloutta pelasta, mutta tavoitteena on, ettei työssä käyminen ainakaan kallistuisi.”

Juho Nyman ajaa joka työpäivä 100 kilometriä työmatka-ajoa. Hiljattain hän vaihtoi vanhan, paljon kuluttaneen Hondansa pienikoneiseen Kiaan, joka kuluttaa vähemmän.

23.3. 8:13

Juho Nyman ajaa joka viikko satoja kilometrejä päästäkseen työpaikalleen. Työmatka kotoa Lempäälästä Purso oy:n tehtaalle Nokian Siuroon on 50 kilometriä suuntaansa.

Polttoaineiden ennätyksellisen korkea hinta sai Nymanin jo vaihtamaan vanhan Honda Accordinsa pienikoneiseen bensa-Kiaan. Vanha auto kulutti liikaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos