Kimmo Alakoski (kok) johtaa puhetta kaupunkikehityslautakunnassa. Perinteisen maalaismaiseman maakellari on uutta tuotantoa ja Kimmo Alakosken itsensä elementeistä rakentama. Taustalla kylätien takana siintelee Tottijärvi.

Tämä mies istuu huipputärkeällä pallilla, kun jaetaan omakotitontteja tai mietitään uimahallin paikkaa – ”Olemme historiallisessa vaiheessa Nokialla”

Kimmo Alakoski, 56, on toiminnan mies. Hän johtaa Nokialla erittäin vaikutusvaltaista kaupunkikehityslautakuntaa ja seuraa riistayhdistyksessä vielä suurpetojen liikkeitä: ”Kolmen suden lauma on todennäköisesti asettumassa Nokialle.”

Korona-aikaan kaupunkikehityslautakunta on kokoontunut sähköisiin etäkokouksiin. Viime syksystä lähtien niitä on vedetty Tottijärveltä, lautakunnan puheenjohtajan Kimmo Alakosken, 56, kotitoimistosta.

Toiminnan mies, kuten kokoomuslainen Alakoski kuvaa itseään, on lukuisten luottamustehtäviensä lisäksi Nokian seudun riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaaja. Yhdistyksellä on viranomaistehtäviä, muun muassa riistakantojen seurantaa, pyyntilupamäärien suunnittelua ja uusien metsästäjien kouluttamista.

Luitko jo nämä?

Mainos