Nokialla voi päästä fysioterapeutille ilman lääkärin lähetettä – Toimintaa on kehitetty jo useita vuosia: ”Ydinajatus on nopeuttaa avunsaantia ja helpottaa sekä lääkärien että fysioterapeuttien työtaakkaa”

Nokialla on mahdollisuus päästä äkillisen raaja-, niska- tai alaselkäkivun yllättäessä suoraan fysioterapeutin puheille ilman lääkärissä käyntiä ja lähetettä. Suoravastaanoton avulla voidaan vapauttaa lääkäriaikoja.

Fysioterapian suoravastaanotosta vastaavat kaupungin fysioterapeutit Pirjo Ruopio, Susanna Väyrynen, Pia Saariniemi ja Anita Korhonen.

17.3. 5:30

Miltä kuulostaisi, jos äkillisen raaja-, niska- tai alaselkäkivun yllättäessä ei tarvitsisikaan varata aikaa lääkärille ja odottaa sen jälkeen lähetettä fysioterapiaan, vaan fysioterapeutin puheille pääsisi suoraan?

Se kuulostaa todellisuudelta. Näin fysioterapian suoravastaanotto kaikessa yksinkertaisuudessaan toimii, sanoo kaupungin fysioterapeutti Pirjo Ruopio. Asiakkaan ei tarvitse mennä niin sanotusti luukulta luukulle, vaan hoitoon pääsee nopeammin, ja samalla vapautuu lääkäriaikoja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos