Nokialle valmistuu syksyksi peräti 1 200 opiskelijan jättikampus – Tältä uudessa koulussa näyttää: jo sisäänkäynti hätkähdyttää

Nokialla on tehty ammattiopiston ja lukion välillä onnistunutta yhteistyötä kaksoistutkintojen järjestämisessä jo vuosia. Ensi syksyksi oppilaitoksille valmistuu yhteinen koulurakennus, Silta-kampus. Kiinnostus uutta koulua kohtaan on suurta. Nokia ryhtyi nopealla aikataululla toimiin, ettei kaupungin ainoan lukion keskiarvoraja nouse tavoittamattomiin.

Nokian lukion rehtori Juha Sainio ja Tredun koulutuspäällikkö Marita Hietanen ovat tyytyväisiä, kun oppilaitokset pääsevät muuttamaan ensi syksyksi uusiin, varta varten niille suunniteltuihin tiloihin.

1.3. 11:45

Nokian ammattiopiskelijat ja lukiolaiset pääsevät ensi syksynä aloittamaan opiskelun uudella 1 200 hengen yhteiskampuksella.

Silta-kampukseksi nimetty koulurakennus on alusta asti suunniteltu Tampereen seudun ammattiopiston Tredun ja Nokian lukion yhteiseen käyttöön.

Mikä?

Silta-kampus

Silta-kampuksen sisäänkäynnin ylle levittäytyy siipeä muistuttava katos.

Nokialle Kankaantaankadulle valmistuu syksyksi 2022 yhteiskampus 1 200 opiskelijalle.

Kampuksen rakennuttaja ja omistaja on Tredu-Kiinteistöt oy. Tampereen seudun ammattiopiston Tredu ja Nokian lukio tulevat rakennukseen vuokralle.

Tontille on tarkoitus rakentaa myös uusi palloiluhalli.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos