OP Tampere takoi hyvän tuloksen, mobiilipalveluiden käyttö kasvussa – Konttoripalveluihin ei suunnitella heikennyksiä: ”Nokia tulee olemaan tukipisteenä jatkossakin”

OP Tampereen vuosi 2021 oli monella tavalla erinomainen, eikä koronapandemia onnistunut taklaamaan tulosta. Asuntokaupassa rikottiin ennätyksiä ja kuluva vuosi alkoi lupaavasti, mutta nyt edessä on uusia uhkakuvia Ukrainan sodan vuoksi.

OP-ryhmä täyttää tänä vuonna 120 vuotta, ja OP Tampere tarjoaa sen kunniaksi nuorille 120 työpaikkaa paikallisissa yhdistyksissä. ”Yhdistysten palkkatukihaku päättyi helmikuussa, ja paikat avataan nuorille haettavaksi 14. maaliskuuta”, kertovat OP Tampereen toimitusjohtaja Jani Vilpponen ja pankinjohtaja Kirsi Välimäki.

2.3. 5:00

Tampereen seudun Osuuspankilla on takanaan monella mittarilla mitattuna kasvun vuosi. Vuonna 2021 OP Tampereen liikevoitto kasvoi 17,8 prosentilla 36,2 miljoonaan euroon.

Pankin asiakasliiketoiminta kasvoi 7,2 prosenttia ollen yli 10 miljardia euroa. Yhteisöveroa kertyy maksettavaksi 2,3 miljoonaa euroa, ja asiakasomistajille pankki maksoi bonuksina 9 miljoonaa. Muut OP-ryhmän yhtiöt lisäsivät bonuspottia vielä kolmella miljoonalla eurolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos